مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن برادر از خانه بخاطر اذیت کردن مادر

با سلام پدر من ساکن یکی از روستا بودند و خانه کلنگی و خراب بود و چون من کارمند بودم پدرم گفت خانه رو بساز بعد از من برای تو منم وام رو به اسم پدرم گرفتم و خودم ضامن شدم و تمام اقساط وام رو هم پرداخت کردم شخصا ما دو تا برادر و سه خواهر هستیم سال 90پدرم فوت کردن،مادرم در قید حیات هستند و تحت تکفل من سال 93برادر کوچکم ازدواج کرد من گفتم که تو خانه پدری بشین و اجاره نده ولی الان دو سال هست که مادرم رو اذیت میکنه که زمین رو بفروش و سهم ارث منو بده گرفتار مشروبات الکلی شده سر همین اذیت کردن الان میخواهیم که از خانه بیرونش کنیم سه خواهر و مادرم و دامادهای ما میدانن که این خانه را من ساختم در ضمن خانه سند دار نیست چون در روستا هستیم ولی قبض آب برق گاز به نام پدرم می آید الان چه کار قانونی از دست ما بر می آید و چگونه میتوانیم از خانه بیرونش کنیم تا اتفاقی برای مادرمان نیفتاده ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
اگر در زمان حیات پدر به شما هبه یا صلح شده و مدرک یا شاهد دارید باید دادخواست اثبات هبه یا صلح را به دادگاه ارایه نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید درخواست تقسیم ترکه کنید و حق ایشان را بدهین

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه منزل شما فاقد سند رسمی است ولیکن انشعابات آب برق و گاز به نام پدر مرحوم شما بوده است اصل بر این است که منزل مذکور متعلق به پدر متوفای شما بوده و برادر شما نیز در این منزل سهیم است از طرف دیگر تعمیراتی که توسط شما صورت گرفته است �جب ایجاد حقی برای شما نمی‌شود چرا اینکه بدون اجازه سایر ورثه این کار انجام شده است اصولاً هیچ ارتباطی به وراث ندارد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

یک راه طولانی هست که اثبات مالکیت و خلع ید برادر کوچکتر هست، راه کوتاهتر به تمایل مادرتان به شکایت وابسته است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه هایی که کردید قابل مطالبه است اما خانه پدری است و برادر شما می تواند ارث خود را مطالبه نماید