مشاوره حقوقی رایگان - جواز دیوار کشی

با سلام
پدر و عموم سال 98 برای مجوز دیوارکشی باغ اقدام نمودند ولی متاسفانه به خاطر شیوع کرونا و کهولت سن عموم، ایشان موفق به دادن تعهد محضری جهت دیوار کشی جهاد کشاورزی نشدند. متاسفانه عموم فوت کردند و از آنجا که تعهد محضری به نام هر دو بود به مشکل بزرگی برخوردیم. آیا راهی هست فقط پدرم تعهد محضری بدهد یا راه دیگری داشته باشد؟ از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام ورثه عمو شما در صورت داشتن گواهی حصر وراثت می توانند تعهد نامه بدهند