مشاوره حقوقی رایگان - حقوق نامادری

با سلام و احترام پس از چندین سال متوجه شدم که پس از فوت پدرم به نامادری ام که قبل از شهید برادرم با پدرم بدلیل فوت مادرم ازدواج کرده بود حقوق تعلق میگیرد اسناد و مدارک را به بنیاد شهید دادیم و مورد تایید شده حالا نامادریم به عنوان والده شهید محسوب میشه پدرم سال 1379 فوت شده الان بهمن ماه 1402 تازه به نامادریم حقوق می خواهند بدند آیا معوقه حقوق یعنی ازسال فوت پدرم سال 1379 تاکنون تعلق میگیره و از کجا میشه پیگیری کرد ممنوم

پاسخ ها :

حقوق شهید به نامادری حقوق معوقه شهید دریافت حقوق شهید حقوق شهید