مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده از شرکتی که کار میکردم شکایت کردم در وزارت کار و بعد از صدور حکم نماینده شرکت برای اعتراض به حکم 13 صفحه برگه مرخصی از بنده در سامانه وزارت کار گذاشتند که جعلی بوده و بنده شکایت کیفری کردم و جواب خط نگاری اومد که جعلی میباشد ولی چون تعداد کارکنان شرکت زیاد هستند و نمیدونم کی جعل کرده است. آیا نماینده شرکت که این برگه هارو در سامانه بارگذاری کرده به عنوان استفاده از سند مجعول متهم شناخته می‌شود یا خیر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که عمد و علم نسبت به موضوع داشته باشد و به قصد ضرر شما این کار را نموده باشد بله جرم علیه ایشان متصور است

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

باید سونیت ایشون رو اثبات کنید. در غیر اینصورت خیر. ای دی اینستاگرام @vakilbayani

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام بر اساس ماده 143 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392، «در مسئولیت کیفری اصل بر مسئولیت شخص حقیقی است و شخص حقوقی در صورتی دارای مسئولیت کیفری است که نماینده قانونی شخص حقوقی به نام یا در راستای منافع آن مرتکب جرمی شود. مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی مانع مسئولیت اشخاص حقیقی مرتکب جرم نیست.»

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در شکایت کیفری علم و آگاهی نماینده شرکت بر مجعول بودن اسناد و استفاده عندی از آنها را شما یا مقام قصایی باید بتوانید اثبات نمایید