مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار از پرداخت بدهی (چک)

با سلام شخص بدهکار که محکوم شده در حال حاضر مستاجراست و یک آپارتمان پیش خرید دارد که بزودی آماده می شود وبعد از اتمام زمان مستاجری به همراه 4 نفر اعضای خانواده به آنجا برای سکونت خواهد رفت. شخص بدهکار بازنشسته و بجز این پیش خرید هیچ اموال دیگری ندارد حتی حساب بانکی او فقط در حد تراکنش های حقوق و مایحتاج روزانه است با این اوصاف آیا درخواست اعسار بدهد پذیرفته خواهد شد یا رد می شود .

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادله اثبات دعوی اعسار منحصر در قانون آیین دادرسی مدنی است لذا به آن ادله استناد نمایید

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

سلام. اگر بتونید اثبات کنید که آپارتمانی پیش خرید کردند خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدرکی اریه کنید که ایشان ساختمان نیمه ساز دارند اعسار ایشان رد می شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اثبات اعسار به عهده بدهکار است و بنظر می‌رسد چون برای استفاده شخصی از منزل استفاده میشود اعسار ایشان قابل قبول باشد