مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق زوجه در طلاق

سلام. شوهر خواهر من چند وقت هستش به خاطر ارثی که به خواهرم رسیده توقع دارد علیرغم استطاعت مالی اون رو هم صاحب بشود و به همین خاطر چند وقتی هست سر ناسازگاری و دعوا و حتی کتک زدن و بد دهنی رو شروع کرده و حتی به خواهرم میگه برو بیرون از خونه. اخیرا هم سر مسئله ای خواهرم و پسرش رو کتک زده ناجور که مجبور شدن به 110 خبر بدهند. من میخواهم خواهرم رو ببرم خونه خودم و در وهله اول تقاضای نفقه بدهم شاید سر عقل بیاد. آیا اگر با هم به توافق نرسیدن خواهرم میتونه همه حق و حقوقش رو با تقاضای طلاق بگیرد؟ مثل نفقه، مهریه و نصف اموال رو. ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام ، بله میتونند تمام حق و حقوقشون رو مطالبه کنند ، ولیکن برای دادخواست طلاق میبایست مستندات کافی برای موفقیت در پرونده داشته باشند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع ما دارای موارد متعددی از دعاوی حقوقی خانوادگی می‌باشد مختصر اینکه خواهر شما هرگونه دخل و تصرفی در اموال شخصی خود داشته و هیچ کسی قادر به وصول آن به اجبار نیست در خصوص نفقه نیست خواهر شما در صورت عدم تمکین محق دریافت آن نیست ولی سایر حقوق مالی به استناد ماده 29 قانون خانواده از جمله مهریه، اجرت المثل یا شروط ضمن عقد تنصیف را دارد ولی در طلاق در صورت احراز شرایط بله، در غیر این صورت طلاق حق مرد است

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
در صورت ترک منزل و اثبات عدم تمکین خانم نفقه تعلق نمیگیرد .نصف اموال در مورد طلاق به درخواست مرد می باشد.
مهریه تعلق می گیرد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر در صورت اینکه ازطرف همسر مورد کتک کاری قرارمیگیرند به پزشکی قانونی مراجعه و طرح شکایت کیفری کنند وهمچنین نسبت به تهدید و توهین ها تا دراتی بتوانند اثبات کنند که همسر ایشان را ازمنزل بیرون کردند و دربرخی موارد درصورت اثبات عسروحرج بتوانند طلاق بگیرند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه و مهریه قابل مطالبه است برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کند.شرط تنصیف دارایی برای وقتی است که زوج دادخواست طلاق می دهد بدون اینکه عدم تمکین زوجه اثبات شده باشد.