مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد تعمیر خودرو

سلام
من تعمیرکار هستم و خودرویی در تعمیرگاه به علت عدم پرداخت مالک جهت تهیه لوازم 10ماه طول کشید تا انجام بشود و آخر با هزینه خودم انجام دادم که با فاکتور لوازم و اجرت نزدیک به 35 میلیون تومن شده است و صاحب ماشین به بهانه دور زدن فرار کرد و من فقط پلاک و یک شماره موبایل از او دارم. چی کار باید کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مشخصاتش را اظهارنامه بدهین و دادخواست مطالبه وجه بابت اجرت
و مشخصاتش از ثنا پیدا میشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا بااظهارنامه مطالبه کنید افاقه نکرد دادخواست