مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر خودرو

با سلام در تاریخ 9 دی ماه به یک تعمیرکار خودرو مراجعه کردم که عیبی را رفع کند پس از تعویض قطعه و... بعد از حدود 45 روز دوباره عیب پدیدار شد، و اکنون مسئولیت آن را نمیپذیرد، آیا امکان شکایت و دادخواهی هست که نتیجه بخش باشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا به اتحادیه
مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا به اتحادیه
مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر همان قطعه عیب در خودرو وجود داشته باشد ایشان باید مسئولیت آن را بپذیرد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اثبات انجام تعمیر توسط شخص مربوطه و ارایه ادله امکان شکایت وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید.از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا تامین دلیل و سپس مطالبه خسارت مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید.