مشاوره حقوقی رایگان - مرجوع کردن کالا توسط خریدار

درود
من فروشگاه اينترنتي دارم
جنسي براي خريدار ارسال كردم ايشون بعد از ٥ روز استفاده و كندن اتيكت كالا متوجه سوراخي روی كالا شده (كه من در هنگام ارسال نديده بودم)
و اصرار به برگرداندن دارد و الان هم به مجتمع حل اختلاف دادخواست و شكايت داده است.
آيا بعد از ٥ روز استفاده كالا (به گفته خودشون) و كندن مارک و اتيكت اورجينال كالا بنده ملزم به بازگرداندن وجه هستم؟

اگر نه چه دفاعيه اي از خودم تو دادگاه بكنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا مکلف به مسترد کردن جنس معیوب هستید کندن یک تیکه کاغذ آتیکت کم ارزش که جز متعلقات جنس نیست تاثیری ندارد