مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مشاع

سلام بنده یک آپارتمان در سال95 از پدر همسرم خریداری کردم وکل مبلغ 6 دانگ ثمن معامله را خودم پرداخت کردم فیش های پرداختی هم موجود است و3 دانگ آن را به نام همسرم زدم به صورت شفاهی قرار شد که ایشان هم مهریه را ابرا کند ولی خلف وعده کرد بعد از 5 سال اختلاف مان شروع شد وترک منزل کرده ودلیل اختلاف هم نیامدن به شهرستان بود وکار من در شهرستان بود وحالا مهرش را اجرا گذاشته ودادخواست خلع ید هم داده ودر نبود من سند خودش را برده و همچنین رفته ثبت و کل ملک را هم توقیف کرده وبقیه اموال بنده را هم توقیف کرده واجرت المثل اموال هم زده که رای نیاورده تمام تلاش ایشان این است که‌ این‌ سه دونگ دوم را هم به نامش کنم وبنده مخالفت کردم ایشان خودش در خانه زندگی می کرد و من شکایت کردم بابت ثمن سه دانگ که بهش داده بودم رای دادگاه "قرار رد "بود چرا فیش های پرداختی بابت 6 دونگ به نام برادرش زدم چون در آن زمان مدیر مالی ساختمان بود حالا رفتم ثبت اعتراض کردم 3 دانگ خودم مستثنات دین شده وحتی الان حدود یک سال است یک چهارم از حقوقم هم بابت مهریه ایشان کسر شده وهمچنین ماشین بنده هم توقیف وحدود 150 میلیون هم سهام داشتم که زوجه از طریق ثبت گرفته من به جز این سه دونگ خانه ای دیگر برای سکونت ندارم آیا آیا دادگاه رای به خلع ید ایشان می دهد بارها هم گفتم بفروشیم که دوتا خونه کوچکتر ولی ایشان زیر بار نرفته والان دوسال کار وزندگی بنده مختل شده و واقعا نمی دانم چکار کنم با توجه به اینکه یک دختر 23 ساله در خونه دارم بیشتر خودم شهرستان هستم به دلیل اقتضای شغلی ولی ایشان در نبود من می آید خانه وکلید خانه را هم داردولی وقتی من می آیم تهران ودر خانه هستم به منزل نمی آید ایشان میگه طلاق نمی خواهم سر زندگی هم نمی آیم وتمام حق وحقوق را هم می خواهم وتلاش می کند که من را تحت فشار قراردهد که 3 دانگ دوم را هم بنام بزنم واقعا این چه قانونی است که یک زن تا این حد پیش برود وبزند زیر حرفش چون دوتا بچه ازش دارم و اما به خاطر بچه هایم نخواستم طلاق بدم وحکم نشوز هم دارد . الان اما زندگی من وبچه هایم به کلی مختل شده وحدود دوسال است از کار وزندگی افتادم چون هروز تحت عناوین مختلف ابلاغیه و... برایم می آید ومجبور یا لایحه بنویسم ویا وکیل بگیرم واقعا نمی دانم چکار کنم لطف کنید راهنمایی کنید که چکار کنم از این وضعیت رهایی پیدا کنم خونه ای دیگر ندارم که بروم آنجا زندگی کنم 61 سال هم سن دارم همسرم عادی نیست وگرنه 30 سال تمام زندگی من زیر دست اون بوده چون با خانواده آنها اختلاف پیدا کردم وزنم هم طرف آنها را گرفت وروز به روز اوضا بدتر شد ایا اگر از فروشنده ملک شکایت کنم چون فروشنده ملک سهوا ویا عمدا خلاف کرده واز نسبت فامیلی سوء استفاده کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است برای مشاوره تماس بگیرید