مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

اینجانب به..... اظهارنامه ارسال کردم، که طلا وجواهر وسکه هایی که بصورت امانت از روز عقد جهت جلوگیری از سرقت در اختیار بوده عودت دهند ولی پاسخ ندادند، به این دلیل دادخواست تنظیم کردم واز آنها خواستم که نسبت به عودت ان به اینجانب اقدام کنند، وچون به احتمال قوی می دانستم انجام نمی دهند، موضوع تامین خواسته قبل از ابلاغ به انها اکه توقیف خودرو جهت وصول طلبم بود اعلام کردم، حالا از شعبه 80 دادگاه صدر اعلام کرده اند که عدم اعلام خواسته بصورت منجز،لطفا راهنمایی بفرمایید، چون احتمال زیاد طرفم مقابل عودت نمی داد من تامین خواسته مطرح کردم حالا باید برای اصلاح دادخواست چه متنی را ارسال کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 84 آیین دادرسی مدنی دعوی باید منجز باشد و به دعاوی با خواسته‌های مردد یا نتیجه مردد رسیدگی نشده و به صورت شکلی رد می‌گردد ولی می‌توانید داد خواست جداگانه داده و خواسته خود را واضح بیان نمایید که بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت نمایید