مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور دستکوب

با سلام من موتور ماشینم سوراخ شده با مجوز بخوام عوض کنم 2 تا 3 هفته طول میکشه موتور خام بدون مجوز بگیرم دستکوب کنم مشکل پیش میاد؟؟ بعد میخواستم بدونم میتونم بعد از نصب براش مجوز بگیرم؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما مشکل پیش میاد تعویض پلاک نمیشه و آخر مالکش خودت میشی
خیر اول بگیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمالا به مشکل بر می‌خورید از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی پیگیری کنید