مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاع است؟

سلام. مالک اپارتمانی 60 متری هستم که حدود سه سال هست خالیه و نه خودم میرم اونجا و نه مستاجر ساکنه. جدیدا پمپ ساختمان رو دزدیدن. میخواستم بدونم من که ساکن اونجا نیستم و از اب استفاده نمیکنم و قرار هم نیست برم اونجا هم باید هزینه پمپ جدید رو پرداخت کنم؟
کلا چه هزینه هایی شامل حال من میشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام چون پمپ آب جز مشاعات محسوب می شود حتی اگر استفاده نکنید باید هزینه آن رابپردازید