مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح صورتمجلس تفکیکی و الزام به ایفای تعهد

من یک واحد آپارتمان به انضمام اینکه آپارتمان پارکینگ دارد، فروخته ام و در زمان تنظیم مبایعه نامه، توافقی با خریدار در خصوص اینکه ‏حتماً پارکینگ خاص به واحد مربوطه اختصاص داده شود، بعمل نیامده و در متن مبایعه نامه هم شماره پارکینگ قید نشده است .. و همچنین پس از تفکیک آپارتمان و قبل از انتقال سند قطعی، سند تفکیکی و صورتمجلس تفکیکی به رویت خریداران و متصدی املاک رسیده و در ظهر مبایعه نامه هم در دفتر املاک ، شماره پلاک ثبتی جدید مفروزی از اصلی درج شده و توسط خریداران، شاهدین، متصدی املاک و اینجانب امضاء شده و معامله مورد تایید طرفین قرار گرفته است. و همچنین سند بصورت قطعی به خریداران منتقل شده است. حال بعد از یک سال خریداران شکایت نموده که شما بصورت شفاهی قول داده اید که مثلا پارکینگ شماره یک به واحد بدهید و بر خلاف آن عمل کرده اید. درخواست تصحیح و اصلاح صورتمجلس تفکیکی و الزام به ایفای تعهد نموده است. سوال اینجاست که شکایت و خواسته خریداران وجاهت قانونی دارد یا خیر؟
آیا دادگاه با توجه مستندات و صورتمجلس تفکیکی و سند قطعی غیر منقول، رای به نفع من صادر می کنند یا خریداران؟

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. تنظیم صورتمجلس تفکیکی بر اساس پایانکار صادره از شهرداری صورت می گیرد و توافق فروشنده با خریدار تاثیری در موضوع ندارد. در خصوص چگونگی پارکینگ ساختمان ( مشاعی یا اختصاصی) به پایانکار شهرداری مراجعه شود.