مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایشگاه خودرو

سلام وقتتون بخیر هفته پیش من یک کامیون گذاشتم نمایشگاه بفروشد و بعداز 2روز زنگ زد گفت مشتری دارم چونه زد 630میلیون نوشت بعد من فرداش رفتم برای امضای قولنامه که دیدم نوشته مونده امضا هامضا کردم ماشین قسطی بود قرار شد بریم باهم پول شرایط گذار رو بدهد 3دانگ که به نام شرایط گذار بود بزند به نام نمایشگاهدار بعد تو محضر به من گفت توام امضا بزن بریم نمایشگاه پول تو هم بدهم تموم بشود برود و اومدیم نمایشگاه از 404 میلیون باقیمانده دویست میلیون ریخت به حسابم الان 204میلیون حسابم مونده قولنامه هم میگم بده نمیدهد و همش بهونه می آورد که کلید صندوق رو نیاوردم من الان چی کار میتونم بکنم برای شکایت از نمایشگاه خودرو. ممنون میشم راهنمایی کنید و این که هزینه وکیل چقدر هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید/ده درصد ارزش خواسته

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،اگر مقدور است ،تلفنی مشاوره بگیرین،چون نیاز به پرسش و پاسخ هست نظیر اینکه شاهد دارین یاخیر؟ وغیره،بابنده یا هروکیلی که تمایل دارین ارتباط تلفنی بگیرین ،تا مشاوره مناسب صورت بگیرد،موفق باشید.