مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در اثر ساخت و ساز همسایه

سلام
ما طبقه اول یک ساختمان سه طبقه قدیم هستیم چند سال پیش طبقه دوم نوسازی انجام داد و یکی از دیوارهای باربر واحد خود را سوراخ کرده و به مرور باعث ایجاد ترک های مویی در سقف ما شده، از طرف دیگر بخشی از ساختمان که نورگیر بوده را تبدیل به اتاق کرده
هر دوی این موارد امکان شکایت دارند؟

پاسخ ها :

خسارت در اثر ساخت و ساز همسایه اضافه کردن نورگیر به متراژ ساختمان ساخت و ساز همسایه نورگیر ساختمان