مشاوره حقوقی رایگان - کاهش پیش قسط مهریه

سلام وقت بخیر
همسر بنده 50 تا سکه از 500 تا سکه مهریه گذاشته اجرا...بنده اعسار زدم. دادگاه حکم به پرداخت 10 عدد پیش پرداخت و هر 6 ماه 1 عدد سکه. میخواستم در دادگاه تجدید امکان کم شدن پیش پرداخت و زمان بیشتر شدن قسط بندی هست؟ در ضمن بنده بیکار هستم ودر خانه از2 فرزند خردسال نگهداری میکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کاهش پیش قسط مهریه افزایش زمان پرداخت اقساط مهریه اعسار از پرداخت مهریه اعسار مهریه