مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام. پدر بزرگم چند سال اخر عمرشو با مشکلات روحی و فراموشی پشت سر گذاشت. دایی من از این فرصت استفاده کرد و تمام اموال پدربزرگمو به اسم خودش کرد یعنی تمام اموال بعنوان خریدار از پدربزرگم خرید البته بدون این که پولی به پدر بزرگم داده باشه چون شرایط زندگی دایی من طور بوده که پول خرید نون رو نداشته. البته موقع خرید زمین سه تا شاهد از یه محله دیگه اورده که بعنوان شاهد امضا کنن بعد به هر کدام از شاهدین 300 متر زمین اهدا کرده. الان میخواستم بدونم میشه کاری کرد که مادرم بتونه به حقش برسه؟؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما ابتدا باید از طریق مدارک پزشکی دادخواست اثبات حجر برای پدر بزرگتون بدید و دادگاه در صورت بررسی مدارک و اثبات اینکه ایشون توانایی انجام معامله نداشتند حکم به حجر می دهند و سپس با حکم حجر دادخواست ابطال معامله رو بخواهید.