مشاوره حقوقی رایگان - دادن درخواست اعسار مطلق به بیمه در دیه تصادف

سلام خسته نباشید بنده با موتورم که پدرم ترک ان نشسته بود تصادف کرد از پشت به موتور بنده برخورد کرد وسبب فوت پدرم شد که کروکی 5050 اعلام کردند بنده گواهینامه ندارم ولی بیمه دارم 50درصدی که مقصرم میتوانم دراداره بیمه از نپرداختن نصف دیه اعسار مطلق بنویسم چرا که بنده مستاجر هستم و توانایی کار کردن ندارم و در شرایط روحی و روانی بدی به سر میبرم لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بیمه سهم دیه شما رابه وراث مرحوم پرداخت میکند وسپس جهت بازیافت,علیه شما دا دخواست مطالبه وجوه پرداختی رامی نماید.دراین صورت,شما درخواست تقسط نمایید.