مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با سلام. اينجانب در سال87 استوار وظيفه يكم ناجا بودم كه در حين ابلاغ اوراق قضایی دچار واژگونی موتور سیکلت شده و دچار خونریزی مغزی شدم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم و از خدمت معاف شدم و شورای عالی پزشکی اینجانب را با 39 درصد مجروحیت و هدیه ایثار صفر درصد مشمول بند ب ماده 128 قرار داد كه بر طبق آن اينجانب وظيفه بگیر ناجا شدم و غرامت بیمه اینجانب را 45 درصد تعیین کرد که بر طبق آن مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان به اینجانب پرداخت کردند. حال سوال من اینست که آیا حق من فقط همین مقدار است یا حقوق دیگری نیز دارم؟ آيا ميتوانم به نرخ روز مطالبه ديه بكنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

در ضمن باید بگویم که اینجانب گواهینامه نداشتم که رئيس يگان محل خدمت و همچنین فرماندهی انتظامی شهرستان مربوطه از این موضوع مطلع بوده و برای بنده جهت اخذ گواهینامه معرفی نامه صادر کرده بودند

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.علاوه بر دریافت غرامت میتوانید مطالبه دیه به نرخ روز را انجام دهید.