مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

با سلام
بنده در سال 96با خانمی ازدواج کردم و بعداً متوجه شدم باکره نیستند . بنده از ایشان شکایت کردم و دادگاه حکم به فسخ نکاح داد. پس از فسخ نکاح ایشان سند ازدواج را تحویل نداده و همچنین شناسنامه جدید هم نگرفتند حالا بعد از 6سال امروز از بنده با عنوان دادخواست طلاق شکایت کردند الان میخواستم بدونم باید چی کار کنم.
متشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در دادگاه حاضر شوید حکم دادگاه خانواده که فسخ نکاح بوده را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم فسخ نکاح اجرا شده باشد دادخواست طلاق رد میشه.
شما می توانید با ارائه مدارک خود دفاعیات خود را مطرح کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لایحه دفاعیه با فسخ نکاح بدهین پرونده رد میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با حکم فسخ نکاح قطعی شما دادخواست ایشان رد میشود

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام از حکم قطعی فسخ نکاح بعنوان ادله استفاده کنید با این حکم قطعی دعوا طلاق رد خواهد شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به حکم فسخ صادره استناد نمایید