مشاوره حقوقی رایگان - لغو تعلیق مجازات در دادگاه تجدید نظر

من با پیامک باخانم طبقه بالا که در یک گروه روبیکا بودیم وهر دو تا خانم هستیم وفرزند یکساله دارم فحاشی و توهین و تهدید کردیم به هم بعد اون شکایت کرده ومنم قبول کردم الان رای اولی به پرداخت جریمه و زندان تعزیری اومده ولی دادگاه به خاطر معذرت خواهی من و نداشتن سابقه کیفری کلا همه مجازات ها رو تا یکسال تعلیق کردن الان میخواستم بدونم احتمال داره دادگاه تجدیدنظر مجازاتها رو ازحالت تعلیقی دربیاورد مجبور به پرداخت جریمه بشوم؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدتشکر.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر تعلیق شده است نیازی به تجدید نظر خواهی نیتس