مشاوره حقوقی رایگان - سفارش پمپ آب

سلام وقت بخیر بنده برای واحد طبقه 6 پمپ آب خاستیم فروشنده و نصاب گفتن پمپ حدود 5 تومن با اجرت و لوازم بین 9 تا 11 میلیون میشه که قبول کردیم آوردن نصب کردن کار تمام شد فاکتور 20 میلیون و 135 هزار تومن برای ما گذاشتن میگم صحبت و سفارش ما چیز دیگه بود با کی هماهنگ کردین با اجازه کی میگه با مستاجر هماهنگ کردیم اکی داد مستاجر زیر بار نمیره میگه من نگفتم حال میخاستم بپرسم بنظر شما عزیزان چه کنم طبقه زیرین واحد پمپ گذاشتن با نصب شده 5 میلیون ولی برای ما....؟!!!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
درخواست کارشناسی نمایید که مشکل حل گردد

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

با سلام
با عنایت به صحبت شما با نصاب اخذ مبلغ بیش از توافق میسر نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر توافق نکردید نمی‌توانند مطالبه کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که اینگونه موارد مسالمت آمیز حل و فصل شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما قیمت پمپ را استعلام کنید اگر گران‌فروشی کرده باشد فاکتور بگیرید و به تعزیرات مراجعه کنید و با عنوان گران‌فروشی شکایت کنید.