مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

خسته نباشید با سلام من حدود 3 سال پیش مقداری ارز به صورت امانت به کسی سپرده بودم هزار پوند انگلیس و تنها مدرک من کاغذ دستی است که سه شاهد در آن امضا کردند الان آن شخص حاشا می‌کند و می‌گوید شما پولی به من نداده‌اید و این شاهدان دروغی است آیا به دادگاه شکایت کنم نتیجه خواهم گرفت و شاهدان گفتند که ما در دادگاه حضور خواهیم یافت متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست اما
شما میفرمایید مدرک دارید
پس بله میتوانید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

بسته به نوع نوشته یا سند میتوان گفت که چه تدارک اقامه دعوایی لازم است و بدون مشاهده سند نمیتوان اظهار نظر نهایی نمود و پیشنهاد اینست که شما تماس حاصل فرمایید تا نسبت به برسی مدارک و مشاوره و اظهار نظر قطعی اقدام گردد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه رسید از شخص بدهکار داشته باشید و زیر برگه رسید را امضا کرده باشد میتوانید با ارائه رسید به دادگاه و شهادت شهود وجه مورد نظر را مطالبه نمایید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

با سلام
شکوائیه تنظیم ومدارک و اسم گواهان را در شکوائیه لحاظ کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خب امضای طرف هم ذیل این سند هست؟
نتیجه دعوا از قبل پیش پذیر نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله قطعا نتیجه می‌گیرید ولی اینکه راه حل قطعی شما طرح دعوی حقوقی است با شکایت کیفری بعد از مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص خواهد شد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام شکایت خیانت درامانت مطرح کنید به استناد همون برگه و شهود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق رسید به طرف مقابل اظهارنامه ارسال کنید و ارز خود را مطالبه کنید و دو روز مهلت دهید بعد از روز اگر تحویل نداد می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه به همان مقدار ارزش بدهید و در صورت خواسته بنویسید هزار پوند انگلیسی.
اگر در رسید نوشته باشد امانت در ستون خواسته استرداد هزار پوند انگلیسی قید کنید و در این صورت تحت شرایطی می توانید با عنوان خیانت در امانت نیز شکایت کنید.