مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سود پول پیش عودت داده شده به مستاجر

سلام
من قراردادی با موجر دارم که در آن ذکر شده که چنانچه قبل از تاریخ اتمام قرارداد موجر به من اعلام کرد که ملک را فروخته من ظرف یک تا دو ماه باید تخلیه کنم. الان موجر اعلام کرده و من خانه ای پیدا کردم منتهی موجر مقداری از مبلغ پیش پرداخت من را که به من عودت داده (حدود 10000000 تومان ) اظهار کرده که من این مبلغ و مبالغی که در آینده به شما عودت می دهم را تا زمانی که تخلیه کنی 3% اسکونت از شما میگیرم. در صورتی که همچین توافقی بین ما نبوده است و زمان تخلیه هم هنوز نرسیده و موعد تخلیه تا 18 اردیبهشت می باشد.
سوال من این است که موجر میتواند این مبلغ را از من مطالبه کند یا نه و آیا بند قانونی در این مورد داریم که بتوان در محکمه به آن استناد کرد یا نه ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تمامی تعهدات براساس قراردادخواهدبود.موفق باشید

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه در تخلیه تعلل کنی مستحق اجرت المثل یا اجرت المسمی است نه 3 درصد