مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

من با يه اقایی حدود دو سال دوست بودم كه حدودا شش ماه مداوم و بعد از اون هر بار من خواستم اين رابطه تموم كنم ايشون يه جوری مانع شدن و خانواده من در جريان دوستی ما نبودن ايشون خواستگاري از من كردن به عنوان كسي كه تو محل كارم منو ديده و خانواده من هم رد كردن بعد اون ماجرا من باز هم نتونستم كامل ايشون از زندگيم حذف كنم تا اينكه كلا از همه جا بلاک كردم و محل كارم عوض كردم الان بعد حدود دوماه كه كامل بی خبر بودم ازشون متوجه شدم تو محل زندگيمون زمان تعطيل شدن من از سركار ميام منتظر ايستادن و من ميبينن و اين قضيه دوبار تكرار شده و من به شدت نگران هستم با توجه به اينكه خانواده من كلا ماجرای اصلی رو نميدونن و من نميخوام دوباره هيچ نوع ارتباطی با اين اقا بگيرم الان بايد چيكار كنم؟؟ امكان داره بخاد يه كار خطرناكی كنه؟! من واقعا ميترسم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.سعی کنید مدتی در منزل بمانید تا شما را فراموش کنند یا شخصی را بفرستید که ایشان را متقاعد کند که دست از این کارها بردارد در غیر این صورت میتوانید شکایت کنید.