مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت رابطه نامشروع

سلام و ممنون که مردمو راهنمایی میکنید. بنده بعد از مشکوک شدن به همسرم از مکالماتش پرینت گرفتم و متوجه شدم با فردی در ارتباط تلفنی و پیامکی است حدود 1800 دقیقه مکالمه و حدود 800 پیامک در پرینت از طرف همسر من در طول یک ماه ارسال شده. دسترسی به مکالمات واتس اپ و تلگرام ندارم. حالا میخواستم بدونم با توجه به مستندات شکایت بنده آیا منجر به جلب فرد سوم (فردی که رابطه دارد) و حضور در دادگاه میشود؟؟ ؟ و اگر میشود با توجه به اینکه سیم کارت بنام بنده بوده و در دست خانومم بوده ایا انها میتونن منکر ارتباط با هم بشن؟ اگر با توجه به مستندات محکوم بشن و تا 99 ضربه شلاق حکم بگیرن ایا قابل خریدن هست اگه هست هزینش چقدر میشه؟ بازم ممنون که مردمو راهنمایی میکنید خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله فرد سوم نیز احضار و در نهایت عدم حضور جلب می شود و با توجه به نظر دادگاه احتمال تبدیل به جرای نقدی است.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله فرد سوم نیز احضار و در نهایت عدم حضور جلب می شود و با توجه به نظر دادگاه احتمال تبدیل به جرای نقدی است.