مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

ایا دادن حکم پرداخت نفقه فرزند سه میلیون و پانصد هزار تومان و پرداخت ماهیانه مبلغ 600هزار تومان بابت بیمه درمانی و بیمه تکمیلی از حقوق بنده کسر شود که جمعا می‌شود چهار میلیون و صد با یه حقوق کارمندی13میلیونی و نداشتن خونه و سرپناه و ازدواج مجدد آیا امکان کم شدن است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً به تشخیص مقام قضایی بسته به نظر کارشناس تعیین می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز تقاضای تعدیل اقساط که بعید است موافقت شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مقام قضایی با توجه به نظر کارشناس مشخص مینماید