مشاوره حقوقی رایگان - تغییر حساب یارانه

سلام. خسته نباشید
حساب یارانه من به علت مهریه تقریبا 3سال است که مسدود است. به تازگی مهریه من اقساطی شد. از دادگاه نامه رفع توقیف را گرفتم اما در نامه ذکر شده مبلغ حق الاجرای برداشت
شود و بعد از آن رفع توقیف شود. الان قصد دارم حساب جدیدی باز کنم و حساب یارانه را تغییر دهم. لطفا راهنمایی کنید که از بانک مسدود شده اقدام کنم یا به دفاتر پلیس 10مراجعه کنم یا از طریق بانک مربوطه پیگیری نمایم.
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما
سرپرستان خانواري که قصد تغيير حساب يارانه خود را دارند لازم است به بانک مورد نظر خود مراجعه کرده تا بانک از طريق سايت «Ebank» که فقط کارمندان بانک به اين سايت دسترسي دارند نسبت به تغيير حساب يارانه آن‌ها اقدام کند