مشاوره حقوقی رایگان - تاريخ وكالت تعويض پلاک

باسلام
تاريخ 98/12/25 خودرويی خريداری كردم تاريخ وكالت تعويض پلاک از 98/12/25 لغايت 99/01/25 ذكر شده با توجه به باز نبودن مراكز در اين مدت من بايد چه كاری انجام بدم. آيا اين مهلت يک ماهه به منظور 30 روز كاری حساب ميشه يا الان وكالت من كلا باطله؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ابتدا به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید وکالت جدید اخذ نماید.