مشاوره حقوقی رایگان - منسوخ شدن رای وحدت رویه دیوان عالی کشور

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم ایا رای وحدت رویه دیوان عالی کشور به شماره 485 مورخه 1355/09/04 که می گوید در طلاق خلع زوجه باید حضور داشته باشد و قاصد در بذل مهریه باشد ایا منسوخ شده است ایا هم چنان به قوت خود باقی است ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق خلع ازاقسام طلاق توافقی است ومطابق قانون مدنی زوجه باید حداقل بخشی ازمهریه اش رابه شوهربذل کند و شوهر قبول کند یاحاکم مطابق قاعده فقهی الحاکم ولی الممتنع رسیدگی کند حضور زوجه لازم است