مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت مفقودی کارت خودرو

سلام ب وکلای عزیز.بنده یک خودرو خریداری کردم ک تا 16بهمن فرصت تعویض پلاک دارد و مدارک همگی تکمیل هست فقط کارت خودرو گم شده است. من برای تعویض پلاک دچار مشکل خواهم شد؟؟؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
برای تعویض پلاک ماشین، الزامی به همراه داشتن اصل کارت ماشین نیست و شما می توانید با داشتن برگ سبز، بیمه نامه شخص ثالث و همچنین سند رسمی خودرو، می توانید اقدام به تعویض پلاک نمایید.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

لطفا منظورتان را از کارت خودرو بیان فرمایید کارت وسیله نقلیه یا کارت سبز

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت تعویض پلاک داشته باشید باید برای کارت خودرو درخواست المثنی دهید