مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها

سلام. خسته نباشید.
من یک باب مغازه در پاساژ اجاره کرده ام که بخاطر شیوع ویروس کرونا پاساژ بطور کل تعطیل میباشد. میخوام بدونم ماده 227 و 229 شامل حال بنده میشود و میتوانم اجاره ندهم؟ و اگر شامل حال من میشود حتما باید قرارداد را فسخ کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله این قبیل موارد از موارد فورس مازور تلقی می شود ولی اجباری به فسخ قرارداد ندارید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

خیر
مفاد اجاره به قوت خود باقی است
رضایت موجر را جلب نمایید