مشاوره حقوقی رایگان - ملک مستاجر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مسئولین عزیز،
الان یک سال است ملک مسکونی اجاره کردم به مبلغ 20میلیون پیش و 750هزار اجاره
6ماه اول سر وقت اجاره را پرداخت میکردم تا اینکه بیکار شدم. کارگر بودم صاحبکارم به دلیل کرونا خیلی ها رو اخراج کرد و منم 6ماه اجاره ندادم و صاحب خونه آبرو برام پیش اَحدی نزاشته. الان شرایط جابجایی ندارم شاید این موقع شب خدا منو کشیده تو این سایت تا شما فرشته نجاتم باشید.
شما رو به مادر حضرت فاطمه قسم میدم بهترین راه رو بهم نشون بدید
فقط خدا و یک همسر بهم وفا دارن و یک دنیا دشمن دارم بغض از دور نمیشه
راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام دوست عزیز.
شما شش ماه رو پر داخت کردید و شش ماهش مونده ولی نمیتونید پرداخت کتید با موجر صحبت کنید و اجاره بها رو از مبلغ پول پیش که 20میلیون تومان هست برداشت کنه.این بهترین راه هست. پول پیش رو برای همین مواقع میگیرن