مشاوره حقوقی رایگان - ملک مسکونی مستاجرم

با عرض سلام و خسته نباشید
ملکی را اجاره کردم و به دلیل ورشکستگی صاحب کارم 6 ماه بیکارمو اجاره منزل رو ندارم. مقصرم به اینکه طبق قانون عمل نکردم بابت پرداخت اجاره چون دزدی بلد نیستم کلاهبردار نیستم پدرم 10سال فوت کرده مادرم 5ساله بخاطره ازدواجش من و همسرم رو رها کرده ولی مادر دیگه ای دارم به تنهایی خدا نیستم به دل شستگیه خدا هم نیستم ولی بی آبروم کردن بخاطر پول شرمنده و افسرده شدم. به همسرم قول خوشبختی داده بودم ولی الان فقط نابودیم رو میبینه
بغض همدمم شده بعده خدا یه راهنمایی کنید که اسبابم رو نریزن تو کوچه مادرم حضرت فاطمه شفائت میکنه خاندان شمارو
تشکر

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام تنها را پرداخت اجاره بها یا توافق با موجر است

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
دستورتخلیه درشرایط فعلی صادرنمی شود(البته برای اطمینان ازمدت اعتباردستوربایدبه شورای محل مراجعه فرمایید)درصورتی که طرح دعوای تخلیه صورت گرفته اعتراض به رای مانع موقت دراجرای ان است،واگررای قطعی شده بامراجعه به شماوببان دلایل ورشکستگی دراین شرایط ازانان مهلت برای تخلیه درخواست نمایید