مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت جریمه نقدی

به خاطر توهین به زوجه،15 میلیون و صدهزارتومان جریمه نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدم. درخواست تقسیط کردم و گفتم پرونده مهریه حساب‌ها رو مسدود و برداشت کرده و دستم خالی هست. قاضی قبول نکرده و ده روز فرصت پرداخت داده است. چکار کنم بازداشت نشم...آیا راه قانونی داره؟

پاسخ ها :

اعسار از پرداخت جریمه نقدی پرداخت جریمه در حق دولت جریمه نقدی توهین جریمه نقدی