مشاوره حقوقی رایگان - تصادف همراه با شرب خمر

سلام. من تصادف کرده بودم در آذر سال گذشته. به دادگاه رفتم و حکم بخشش رو گرفتم (که مشروب خوردم اما شامل عفو قانون شدم) اما بیمه از دادن حق خسارت امتناع میکنه. هرچند به من گفتن که اگه حکم دادگاه باشه برای دریافت بیمه بدنه کفایت میکنه. برای دریافت خسارت باید چه نامه ای از دادگاه بیارم تا خسارت بگیرم؟ اصلا تعلق میگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بیمه خسارت را موظف است پرداخت کند ولی متعاقبا از شما دریافت می کند بخاطر شرب خمر.