مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری برای تبدیل وضعیت

سلام و احترام.بنده از سال 91 در وزارت خانه جهاد کشاورزی 2سال اول به صورت نیروی شرکتی و 1 سال نیروی روزمزد و مجدد 8 سال نیروی شرکتی(جمعا 11سال) مشغول کارم که کلیه مدارک روزمزدی و قرارداد های شرکت و گواهی اشتغال به کار در این وزارت خانه رو دارم. همچنین الان 5 سال است که بیمه تکمیلی من از طریق وزارت خانه به صورت پرداخت آزاد خودم رد می شود.در طول این سال ها تقدیرنامه از مجموعه دارم و همچنین چندین مرتبه برای تغییر وضعیت نامه زدم که نشد و مدارک نامه ها رو دارم. آیا میتوانم برای تغییر وضعیت به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟به توجه به مدارک آیا رای به نفع من صادر میشود؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

دیوان عدالت اداری تبدیل وضعیت