مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تردد در ایام کرونا

با سلام. ماشین ما پلاک شهرستان است و ما ساکن تهران هستیم. از اسفند 98 ساکن تهران شدیم و به دلیل مسایل کرونا موفق به تعویض پلاک نشدیم. همسر بنده در تاریخ 19 فروردین توسط افسر راهور جریمه تردد شده اند. علاوه بر 500 هزار تومان جریمه وقتی به پلیس 10 مراجعه کردیم به ما گفتند که روی پلاک شکایت شده و باید خودرو را به پارکینگ منتقل کرده و یک ماه توقیف کنید. همسر بنده عضو کادر درمان هستند و در داروخانه بیمارستان امام حسین مشغول به کار هستند. با وجود مراجعه چند باره به پلیس راهور کسی به مشکل ما رسیدگی نمیکند و فقط میگویند باید پرداخت بشه و ماشین توقیف بشه. با توجه به اینکه ما سند خانه در تهران داریم و همسر بنده عضو کادر درمان است آیا امکان نتیجه دهی اعتراص وجود دارد؟

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

اعتراض در هر صورت پاسخ میده مدارک رو ببرین واینکه کادر درمان