مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

با سلام
کارگری داشتم که برای کار در مغازه و پخش مواد غذایی استخدام کرده بودم که بعد از پخش مبلغ اقلام پخش شده را با کارتخوانی که در اختیار ایشان گذاشته بودم تسویه میکرد و درپایان هر هفته حسابرسی و تسویه انجام میشد
مدت قرارداد یک ساله ایشان به اتمام رسید و به علت عدم رضایت از ایشان قراردادش را تمدید نکردم و آخرین حقوق ایشان که آبان ماه بود به علت بدهی که داشته پرداخت نکردم
البته بدهی ایشون دو برابر حقوقی ماهانه اش بوده
الان این کارگر رفته به اداره کار شکایت کرده و درخواست حقوق آبان ماه و عیدی و دیگر مطالبات یک ساله را کرده است.
البته یک رسید از ایشان دارم که تمام حق و حقوق خویش را دریافت تسویه نموده و حق ادعا و اعتراض دیگری ندارد.
آیا با توجه به رسیدی که موجود است شکایت ایشان در اداره کار به نتیجه خواهد رسید ؟
با تشکر از لطف محبت شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به قرارداد وی دارد. بسته به شرایط پرونده قابل پیگیری است