مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن

با سلام برادر بنده محجور میباشد و با همسر و فرزندانش در شهر دیگری زندگی میکنند و مادرم که 75 سال سن دارد با بنده زندگی میکند و همسر و فرزندان برادرم سالهاست که نه اجازه ملاقات و رفت آمد به مادرم برای دیدن پسر بیمارش میدهند و نه حتی تلفنی و هیچ خبری از برادرم نداریم اکنون مادرم میخواهد که قیم برادر محجورم شود و برایشان مراجعه به دادگاه و مراحل اداری و طی کردن آنها سخت است آیا میتواند برای این امر به بنده وکالت برای انجام امور گرفتن حکم قیومیت بدهد و دادگاه قبول میکند یا باید خودشان شخصاً حضور داشته باشد ؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مادر شما باید در دفترخانه به شما وکالت دهند که شما بتوانید برای پرونده وکیل دادگستری بگیرید ولی خود شخصا نمی توانید هیچ گونه اقدام قضایی انجام دهید.