مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت مادر

بنده دختر دوسال دارم ؛ و الان به رابطه نامشروع 99‌ ضربه شلاق محکوم شدم ؛ شوهرم رفته دادخواست طلاق داده و گفته خانمم صلاحیت اخلاقی نداره که دخترمونو نگه داره و حضانتشو میخوام ، ایا قاضی حق حضانت دخترمو میگیره ؟و به شوهرم میده ؟ دخترم به من خیلی وابستست و تا الان که دخترم 2 سالش یکبار نیومده ببینتش و پدرشو نمیشناسه و حتی شوهرم وقتی رابطه نامشروع شکایت کرد رفت نفی نسب داد و جوابش اومد که بچه مال خودش ولی در قسمت کیفری به رابطه نامشروع محکوم شدم ؟ حق حضانت دخترم چطور میشه ؟؟

پاسخ ها :

اکبر عبادی

اکبر عبادی :

استان :

با سلام محکومیت باتهام رابطه نامشروع میتونه یکی از مصادیق سلب حضانت باشه ولی شما هم میتونید در جهت مصلحت کودک که وابستگی شدیدی به شما داره و امکان صدمات روحی و روانی به فرزندتان در صورت جدایی زیاده همچنین ادعای نفی نسب همسرتون که دلالت بر عدم قبول ضمنی طفل مشترک داره اینموده و در دادگاه