مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع با شهادت

سلام وقت بخیر حدود 6 سال قبل با شخصی در فضای مجازی صحبت کردم و پیام ارسال کرده بودم. ( اس ام اس به خط شخص) که بعد موضوع تمام شده بود و من پیام رو پاک نکرده بودم. شوهرم پیام را دید و مادرش رو در جریان گذاشت. اما مادرش چیزی از پیام ها ندید و از مخابرات پرسید که گفتن پیامک های همراه اول تا دو سال قابل نگهداری است و ایرانسل تا 6 ماه. الان که ما به مشکل خوردیم و میخواهیم طلاق بگیریم شوهرم از من شکایت رابطه نامشروع کرده و مادرش رو به عنوان شاهدآورده. در ضمن حضانت بچه ها با من هست خود شوهرم محضری حضانت بچه ها رو داده است. آیا مادرش میتواند شهادت بر علیه من بدهد یا خیر. آیا میتواند چیزی را با این شکایت ثابت کند و اینکه حضانت بچه ها از من سلب نمیشود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار شما شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

شهادت شاهد یکی از ادله اثبات جرم هست و چون زمان زیادی گذشته شکایت رد میشه