مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید بنده دوران عقد را سپری میکنم ولی به دلایلی میخوام درخواست طلاق بدهم. نامزدم قبل از عقد گفته که نمیزاره من به دانشگاه برم و اینو در جایی ثبت نکردیم. الان که من میخام طلاق بگیرم میتونم دانشگاه برم .. باکره هم نیستم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله میتوانید با شرایطی به دانشگاه بروید.

پرسشگر :

یعنی واقعا از همین الان میتونم برایه دانشگاه شروع کنم هیچ مشکلی برام پیش نمیاد از طرف همسرم

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

أولاً با وصف عدم بکارت دوران عقد را سپری نمی کنید و ملاک جشن عروسی نیست بلکه ملاک بکارت زوجه است
شرط عدم تحصیل شرط باطلی است حتی اگر در جایی قید شده باشد
اقدام شما به تحصیل ارتباطی با درخواست طلاق از ناحیه شما ندارد