مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب در شهر دیگر

سلام حساب بانکی من مسدود کردن به خاطر شرط بندی یک ماه میشه و خودم اهل ارومیه نزدیک مرز ترکیه هستم و حسابم را از دادسرا اهواز بستند. به هر کجا مراجعه میکنم بدون هیچ حرفی باز می‌گردم خونه تورا خدا راهنمایی کنید تا بتونم کاری کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید وکیل بگیرید یا حضوری به همانجا مراجعه کنید البته از طریق بانک یک سایت در اختیار شماقرار می دهند که باید به ان سایت ورود ومدارک دفاع خودرا بارگذاری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید وکیل بگیرید