مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت تهمت

خانم بنده اواخر سال گذشته به قهر شهرستان منزل پدرشان رفته و ازمن شکایت مهریه و نفقه کردند و بنده هم شکایت برای عدم تمکین کردم که مهریه رو برام قسط بندی کردن و برا تمکین هم ایشون محکوم شدن و نفقه به ایشون تعلق نمیگیرد اما این خانم در طرح این شکایات خود و وکیلش به من تهمت زدن که من ایشون رو کتک زدم و فحاشی کردم و ایشون رو از منزل اخراج کردم یعنی بیرون کردم که نتونستن ثابت کنند.الان امکانش هست که من به خاطر این تهمت و افترا از همسرم و همچنین هزینه هایی که به من برای شکایت و کارشناس و مرخصی که گرفتم و ایاب و ذهاب کرایه ماشین و .. از ایشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تبریه شده اید هزینه های کارشناسی در حکم نیامده میتوانید دادخواست مجزا دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان افترا قابل شکایت و پیگیری می‌باشد