مشاوره حقوقی رایگان - فرار از مهریه

سلام وقت بخیر
من یک اقا هستم 7 سال است ازدواج کرد ‌متاسفانه همسرم اخلاق بسیار بدی دارد و کلا به اختلاف خوردیم و قادر به ادامه زندگی نیستیم
کل دارایی من یک ماشین و 50 میلیون تومان پول هستش
زوجه به محضر مراجعه کرده و درخواست اجرای حکم مهریه را کرده (614 سکه)
و نامه ای از محضر برای من اماده است
میخواستم بدونم من الان اگر ماشینم رو بنام شخص سومی کنم آیا فرار از مهریه محسوب خواهد شد یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
بینهایت ممنون

پاسخ ها :

انتقال خودرو برای فرار از پرداخت مهریه فرار از پرداخت مهریه فرار از دین مهریه قوانین مهریه خودرو