مشاوره حقوقی رایگان - توافق وتقسیم ماترک بین ورثه بدون انحصار وراثت در غیاب یکی از وراث

عرض ادب و احترام
پدربزرگ من سال 1352 فوت کرد و3 سال بعد با به دنیا امدن من مادرم هم فوت کرد
عمو وزن عمو ی من با گرفتن شناسنامه به نام خودشان مرا به فرزندی بزرگ کردن
بعد از 35 سال با حکم دادگاه "اسم پدر و مادرم را تغییر دادم و با دادن انحصار وراثت پدربزرگ و مادرم
با مراجعه به خانواده مادرم سهم الارث خودم را مطالبه کردم
حال آنکه همه ورثه با توافقنامه و بدون انحصار وراثت همه اموال پدربزرگم که سهم مادر مرحوم من هم بوده را با جعل یک سری قول نامه مبنی بر اینکه پدر بزرگم زمانی که در قید حیات بوده به آنها واگذار کرده .همه اموال را تصاحب کردن .همه املاک سند شش دانگ دارن
راه کار قانونی برای رسیدن به حق بنده چیست؟
با تشکر از شما بزرگواران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد رابطه فرزندی با مادرتان به طرف سایر وراث طرح دعوی تقسیم ماترک نمایید حق برای شما متصور است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل از اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید‌جعل اثبات شود.چون معامله در زمان حیات پدر بزرگ‌بوده اصل بر صحت معاملات است خلاف آن نیاز به اثبات دارد