مشاوره حقوقی رایگان - درز انقطاع

سلام
دو تا آپارتمان 16 واحده توسط یک شرکنار کنار هم ساخته شده ولی متاسفانه درز انقطاع را شرکت نپوشاندند‌. الان که چندین سال از ساخت این دو بلوک گذشته فصل زمستان سرمای شدیدی از بین این درز انقطاع به داخل واحد ها داخل میشه . آیا میشود برای پوشاندن این درز انقطاع از شرکت سازنده شکایت کرد؟؟شرایط شکایت چی هست؟ آخه بعضیا گفتن حتما باید پایان کار داشته باشه ساختمان ! آیا بعد شکایت حتما جواب میگیریم ؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرفین قرارداد ملزم به انجام تعهدات شان هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سازنده برخلاف قانون اقدام کرده باشد می توانید اقدام کنید.