مشاوره حقوقی رایگان - رعایت نکردن درز انقطاع و تجاوز به حریم همسایه

با سلام و عرض ادب . همسایه ملک ضلع شرقی ما یک ساختمان چهار طبقه در حدود ده سال پیش ساخته است که یک طبقه پارکینگ دارد و سه طبقه مسکونی ، در زمان ساخت درز انقطاع نسبت به دیوار ضلع شرقی ما رعایت نشده است و تمامی لوله بخاری بجای اینکه از حریم خود همسایه عبور داده شود در حدود بیست تا سی سانتی متر به حریم ملک ما تجاوز نموده است ، با توجه به اینکه من قصد ساخت نداشتم هیچگونه شکایتی نسبت به همسایه نداشتم ولی الان میخواهم خانه ام را بسازم با مشکل رعایت نکردن درز انقطاع و تداخل لوله های بخاری طبقات دوم و سوم و چهارم همسایه در ملک خود شده ام، خواهشمند از در این مورد راهنمایی فرمائید به شکلی لوله بخاری جمع آوری شوند و همچنین راهنمایی فرمائید آیا بابت رعایت نکردن درز انقطاع می توان از همسایه خسارت گرفت با توجه به تجاوز به حریم در ملک ما . با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا یاید تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

یک وکیل

بله قابلیت دادخواهی و کسب نتیجه دارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع بررسی و در نظریه کارشناسی ذکر شود و سپس بر اساس مقررات شهرداری و نظریه کارشناس دادخواست مناسب اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا دادخواست تامین دلیل را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید تا ملک مورد کارشناسی قرار بگیرد و سپس بر اساس نظریه کارشناس مربوطه دادخواستی مناسب و تخصصی با همکاری یک وکیل تنظیم نمایید تا در دعوی تان موفق باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید تامین دلیل نمایید سپس جهت سایر اقدامات از طریق شهرداری و نظام مهندسی و... پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا تقاضای تامین دلیل نمایید تا با اطهارنظر کارشناسی و فنی تجاوز به حریم و عدم رعایت نظامات مهندسی تایید سپس دادخواست متناسب مطرح نمایید